Проверките са осъществени в рамките на пет дни. При две

...
Проверките са осъществени в рамките на пет дни. При две
Коментари Харесай

Митнически служители спипаха над 31 000 къса цигари при проверки на превозни средства на ГКПП ”Дунав мост”

Проверките са осъществени в границите на пет дни. При две от тях са открити общо към 15 000 къса цигари. Тютюневите произведения били скрити във фабрични кухини на автомобил и в багаж на пасажер.

 

Последният случай е отпреди два дни. Служителите спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от български жител. При огледа в облегалките на всички седалки и под една от тях били открити общо 850 кутии с цигари (17 000 къса).

 

От митницата прецизират че за цигарите с български акцизен бандерол не са показани съответните документи по Закона за акцизите и данъчните хранилища. Тютюневите произведения са конфискувани, в резултат на което са формирани административни производства.

 

Това са следващите случаи на иззети тютюневи произведения в границите на две седмици на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " - Русе. При инспекции на три автомобила при започване на месеца митничарите откриха общо 49 600 къса цигари. Тютюневите произведения били скрити във фабрични кухини на транспортните средства.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР