Проверките са част от спецакцията на ОДМВР - РусеВчера в

...
Проверките са част от спецакцията на ОДМВР - РусеВчера в
Коментари Харесай

Откриха незаконна дървесина в 10 имота в Русенско

Проверките са част от спецакцията на ОДМВР - Русе

Вчера в хода на полицейската интервенция за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, провеждани на територията на разнообразни подразделения на ОДМВР – Русе, са открити още веднъж и случаи на противозаконна дървесина в регионите обслужвани от районно управление (на МВР) – Ветово и районно управление (на МВР) – Бяла. В инспекциите са взели участие полицейски чиновници от съответните районни ръководства, както и представители на " Ветовска гора " и РДГ – Русе. На територията на град Сеново са открити на четири адреса да се съхранява дървен материал без контролна горска марка, без превозен билет и без нужните документи от типовете клен, габър, акация, черница, явен, топола и цер, с общо количество към 10 кубика, оповестиха от ОДМВР - Русе.

Подобно количество, над 10 кубика, е открито и на територията на районно управление (на МВР) – Бяла, на 6 адреса в село Дряновец, където съхраняваната в парцелите дървесина е била най-вече от типовете акация и цер.

За всички 10 случая са стартирани инспекции по описите на районно управление (на МВР) – Ветово и районно управление (на МВР) – Бяла.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР