Проверките на КАТ са лицемерие, те просто проверяват повече, не

...
Проверките на КАТ са лицемерие, те просто проверяват повече, не
Коментари Харесай

Богдан Милчев: Целият КАТ се тресе от скандали, шефът на Пътна полиция прави политическа чистка сред състава

Проверките на КАТ са двуличие, те просто ревизират повече, не вършат нищо изключително. Шефът на Пътна полиция прави политическа чистка измежду състава. Целият КАТ се тресе от кавги. Министърът не търси резултати, незабавно си поставя комфортни хора. Това разяснява за Нова нюз Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

" Като че ли има цялостен отвод от страна на политическата система да прекъсне една добре построена хранителна верига, стояща като основа на ПТП-тата. Ако пътищата ни не са положителни, ще загиваме, само че никой не желае да се занимава с тях. Нямаме лаборатория, която да извърши инспекция на качеството на пътищата. Държавните специалисти 10 години отхвърлят с специалистите на Пътна сигурност. Политиците одобряват като досадно служебно обвързване пътната сигурност, споделят " какво да създадем като карат като луди? ", уточни той.

Той дефинира като спешен политически пиар акцията, която стартира след злокобната злополука на " Черни връх ". " Предупреждаваме, че е на разположение лавинообразно повишаване на починалите при пътни произшествия от 2020 година На гърба на пътните служители на реда политическото управление желае да получи индулгенция. Пътните служители на реда са били същите както преди, не вършат нищо изключително, просто са им дали повече проби за опиати ", съобщи Милчев. 

Той разяснява и напускането на Димитър Илиев от Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата “ като изясни, че е трябвало да води борбата до дъно, а не да се отхвърля.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР