Проверките на данъчните в Пловдив продължават. Редица фирми са били

...
Проверките на данъчните в Пловдив продължават. Редица фирми са били
Коментари Харесай

НАП отново в действие! Редица фирми в Пловдив в „черните” списъци

Проверките на данъчните в Пловдив не престават. Редица компании са били посетени от сътрудници под прикритие, като на доста сдружения са връчени „ честитки”. Те са хванати с разнообразни нарушавания по закона за налог добавена стойност.

Сред новите клиенти на Национална агенция за приходите са бензиностанция, автосервиз, магазин и сергия. Дружествата, стопанисващи обектите, публично са вписани в „ черните списъци” на приходната организация.

Сред обектите, ударени от данъчните е сергия, намираща се на Руския пазар. Търговецът е посетен изненадващо от чиновници на Национална агенция за приходите и след инспекцията му е формиран акт. След законовия интервал, мъжът ще получи и наказателното си разпореждане.

С акт се е сдобил и магазин, още веднъж в Шекер махала. Той се намира на улица „ Ратания 2”. Оказва се, че търговецът – „ БИЛЯНА ИВАНОВА”ЕТ е нарушил Законът за налог добавена стойност и е попаднал в „ черния” лист.

В крачка е хванато и сдружението „ СЕВИ ОЙЛ ЕООД”. То стопанисва бензиностанция, която се намира в Тракия, до блок 101. Обектът е посетен от данъчни, които са съставили акт на притежателя. В законовия интервал той ще се снабди и с наказателно разпореждане.

Автосервиз също изгоря със глоба. Гаражът е заловен в крачка през миналата седмица. Той се намира на бул. „ Руски” и се стопанисва от компания „ ДОБРИН РАДКОВ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР