Проверки след внезапната смърт на поп-фолк певеца Ангел. Изпълнителят почина

...
Проверки след внезапната смърт на поп-фолк певеца Ангел. Изпълнителят почина
Коментари Харесай

Станаха ясни различните етапи, през които вирусът е протекъл вътре в организма на певеца Ангел

 Проверки след неочакваната гибел на поп-фолк артиста Ангел. Изпълнителят умря след затруднения от Ковид-19. 

За шефът на 5-та градска разгласи каква е повода изпълнителят да бъде изместен от едно лечебно заведение в друго.

" В две лечебни заведения отива, споделя че е болен и не желаят да го одобряват, въобще не ги интересува. Защото нямал сега позитивен ПСР тест, това ми го споделя той.

Остава у дома 5-6 дни най-после се съгласяват в единствено Пета градска ", сподели годеницата на умрелия артист Христина Пейкова. 

Така на 14 септември Ангел е признат в Пета градска болница с двустранна пневмония. 

" След изработен обзор, консултация и рентгенография е открита двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и незабавно е бил признат в коронавирус отделението. След назначената терапия е имало известно усъвършенстване, само че внезапно се е влошил на 23 септември сутринта ", сподели шефът на Пета градска болница доктор Борил Петров.

Въпреки първичното усъвършенстване, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение вземат решение пациентът да бъде изместен в друга болница. 

" Това е принудило нашия екип той да бъде наведен в болница, в която разполагат с интензивни кревати, в случай че се наложи да бъде интубиран ", посочи пред камерата доктор Борил Петров.

Според годеницата на Ангел новото лекуване не е дало резултат.

" Слагат го на О2, който е на макс. Той ми споделя, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болничното заведение и запитвам това обикновено ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им споделих, че той не може да диша, а те ми дадоха отговор, че това, надали не, не ги интересува ", споделя още Христина Пейкова.

От ИСУЛ обявиха, че са създали вътрешна инспекция. Направените разбори на лечебното заведение не са разкрили нарушавания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР