Проверката на ул.Граф Игнатиев е правена включително и по искане

...
Проверката на ул.Граф Игнатиев е правена включително и по искане
Коментари Харесай

Европейската прокуратура слага под лупа гафа на “Графа” frognews.bg

" Проверката на ул. " Граф Игнатиев " е правена в това число и по искане на Европейската прокуратура, защото знаете, че за " Граф Игнатиев " са употребени европейски пари. Европейската прокуратура може би преди към два месеца се беше сезирала. Миналия понеделник идваха в Министерство на районното развиване. На тях също сме им дали цялата информация ", уточни арх. Шишков, представен от Българското национално радио.

 

Поне два сигнала в прокуратура за гафа на “Графа ” са подали от “Спаси София ”, осведоми Борис Бонев. Те обаче са “потънали ”.

 

" Очевидно, когато отговорността за следствието на злоупотреби в България излезе отвън страната, тогава започваме да виждаме резултати ", разяснява пред БНР той. 

 

Улица “Граф Игнатиев ” беше ремонтирана неколкократно. Тя се трансформира в нарицателно за некачествена работа и активността на Столичната община. Години след приключването на дългия ремонт към момента се откриват недостатъци, които не престават да бъдат поправяни - надигнати, пропаднали, счупени, разместени плочки, някои от които сложени по този метод още при самите строителни активност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР