Проверка на Районно управление на образованието - Варна е установила,

...
Проверка на Районно управление на образованието - Варна е установила,
Коментари Харесай

МОН провери сина на Костадинов: Нарушения в училището няма

Проверка на Районно ръководство на образованието - Варна е открила, че подписка против въвеждане на еврото не се популяризира на територията на учебното заведение, в което учи Тодор Костадинов , наследник на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Това излиза наяве от отговор на въпрос на news.bg от Министерство на образованието и науката.

Учениците, в това число и Костадинов, настояват, че самодейността се популяризира отвън учебно заведение. Няма информация за физически конфликт сред възпитаници, показват от МОН.

Директорът на учебното заведение е извикал Тодор Костадинов на диалог, в който му е обърнато особено внимание, че законът не позволява в учебно заведение да се постановат идеологически доктрини и е неразрешена политическа и партийна активност.

Информацията в медиите, че синът на Костадин Костадинов от " Възраждане " е взел участие в сборичкване във връзка разпространението на подписката против еврото пристигна персонално от партийния водач, който разказа не без горделивост обстановката във фейсбук профила си.

Малко по-късно обаче постът му беше заличен. Именно Костадин Костадинов показва, че синът му е събирал подписи в учебното заведение.

Депутатът от " Демократична България " Кремена Кунева заяви, че ще сезира Министерство на образованието.

" Възраждане " се похвалиха със 102 000 подписа за 14 дни

Партията е удовлетворена по какъв начин върви подписката за референдума за еврото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР