Проверка на MEDAMALL. Цял живот на държавна хранилка. С това изречение

...
Проверка на MEDAMALL.
Цял живот на държавна хранилка. С това изречение
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на “Възраждане” от Варна – цял живот на софрата!

Проверка на MEDAMALL.

Цял живот на държавна хранилка. С това изречение можем да опишем напълно и тъкмо цялата трудова биография на претендента за кмет на Варна Коста Стоянов, който е повдигнат от партия “Възраждане ”. От натруфената за пред света биография на Коста Стоянов ще разберете, че цялостен живот като данъкоплатци сме му плащали заплатата, та и до през днешния ден. През далечната 2003 година Коста Стоянов става общински консултант в община Бяла, където е повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация. Странно, само че в натруфената му биография е икономисан обстоятелството, че Стоянов е бил член на Вътрешна македонска революционна организация, както и неговия партиен водач Костя.

 

 Кандидатът за кмет на Снимки: Medamall

Естествено, че последователите на “Възраждане ”, които над 90% са отрудени хора, които с неотклонен труд едвам свързват двата края, не знаят съвсем нищо за своите избраници и, че същите тези избраници от години паразитират на техен тил. Коста Стоянов бързо се ориентира, че лапачката е в общинската администрация и предава своите гласоподаватели като освобождава мястото си на общински консултант, с цел да се въздигне на висок чиновнически пост в общинската администрация, като шеф на дирекция „ Разработване и ръководство на планове и евроинтеграция ” (РУПЕ). Вероятно оттогава е и неговата обич към Европейския съюз и еврото, само че за пред партийния водач и електората ругатни еврото, Еврозоната и Европейския съюз.

 

 Кандидатът за кмет на Снимки: Medamall

 

Във своята чиновническа активност Коста Стоянов години наред е заемал висок пост в администрацията на община Бяла под управлението на кмет определен от ГЕРБ и откакто толкоз дълго време се е задържал, значи е бил удовлетворен от кмета на ГЕРБ. Сега обаче, за пред електората стремително подлага на критика ГЕРБ, от чийто кмет е ял бял самун.

От наши източници научихме, че в този момент в символ на признателност към ГЕРБ на Коста му е предоставена задачата, която преди четири години бе предоставена на Костя Костадинов, а точно да обслужи кмета Портних и да му помогне за следващ път да стане кмет, за което ще бъде обилно заплатен.

Финансовото положение на Коста Стоянов демонстрира, че той е съществено задлъжнял и към днешна дата дължи над 300 хиляди лв. по ипотечен заем, финансов лизинг и кредитна карта, а задлъжнелите лица са подготвени на всевъзможни финансови облаги както е извостно.

 

 Кандидатът за кмет на Снимки: Medamall

 

Видно от имуществената му декларация Коста Стоянов надали кипи от предпочитание да напусне Народното събрание и да се раздели с многохилядната депутатска заплата и куп други благинки, с цел да става кмет или общински консултант, та било то и на Варна. Хора от средите на партията споделиха, че за Коста е значима сухата пара в този момент и незабавно, с цел да си оправи ситуацията.

Да му мислят тези, които му имат вяра на приказките!

Източник: MEDIAMALL

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР