Проверка на Фрог в информационните масиви на съдебната власт, обаче

...
Проверка на Фрог в информационните масиви на съдебната власт, обаче
Коментари Харесай

От СГП на луди ли ни правят във връзка с проверката срещу Рашков?

Проверка на Фрог в осведомителните масиви на правосъдната власт, обаче демонстрират друго. Там ясно написа, че в софийския административен съд към този момент има формирано дело под № 11664/2021. То е направено по искане на Софийска градска прокуратура, защото в рубрика „ просител “ От документа се вижда още, че ответник е точно Бойко Рашков. Прави усещане, че материалите по делото са импортирани ден след балотажа за президент – на 22 ноември. От в този момент е ясно, че съставът, който ще гледа делото е 25.

Прокуратурата е взела на мушка и представителите на вътрешното ведомство. Както преди месец медията ни заяви прокуратурата в Стара Загора образува досъдебно произвеждане за изтекла информация в медиите по отношение на така наречен „ шпионски скандал “ в оръжейния цех „ Арсенал “. Оказва се, че следствието към този момент е преместено от Стара Загора в следствието в Пловдив. Юристи обясниха пред екипа ни, че сходно придвижване на материали може да стане единствено със глоба на основния прокурор Иван Гешев.

Вчера на разпит в Пловдив са били привикани чиновници на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Засега в качеството на очевидци. Любопитното е, че самата прокуратурата действително в свое изказване заяви за въпросната акция. Именно по тази причина дейностите на държавното обвиняване наподобяват по-скоро като „ лов на вещици “, в сравнение с като опит да се търси истината и да се въздаде правдивост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР