Проверка на Флагман.бг по магазините за цветя, сладки изкушения, секси

...
Проверка на Флагман.бг по магазините за цветя, сладки изкушения, секси
Коментари Харесай

Сладки изкушения, аромат на пролетни цветя и ябълка, напомняща за Ева - това е Свети Валентин в Бургас

Проверка на Флагман.бг по магазините за цветя, сладки изкушения, секси долни дрехи и бижута откри, че макар подценяването на Деня на влюбените, въпреки всичко кавалерите почитат своите половинки

Бургаските мъже се приготвят за Свети Валентин, колкото и да не ги вълнува в множеството случаи този разглезен празник. Проверка на Флагман.бг по магазините за цветя, сладки изкушения, секси долни дрехи и бижута откри, че макар подценяването на Деня на влюбените, въпреки всичко кавалерите почитат своите половинки.

Заварихме сърца от рози, луксозни букети, кошнички с мечета, пъстроцветни пролетни лалета, фрезии и зюмбюли, аранжировки с вази, шоколад, бонбони, цяла мандарина в шоколадова обвивка и даже същинска ябълка, напомняща на първородния грях и Ева. А известна верига книжарници е разположила винил за всички четящи хора " влюбени в книгите ". 

В Деня на влюбените в Бургас във безконечна честност ще се врекат пет двойки, научи Флагман.бг. И макар че 14 февруари тази година е работен и работен, те са избрали този ден и ритуалната зала на Вардар, с цел да сключат сватбен съюз и да засвидетелстват всеотдайността си един към различен.

Свети Валентин не е обичаен български празник, само че е още един мотив да кажеш на обичан човек, че го обичаш. В Бургас подобаващите сантиментални места да направиш това станаха с едно повече. На ул. „ Батенберг “ има красива алея, покрита с пълзяща по железна структура растителност. Тя стига до остарялото стълбище към централния плаж. На алеята към този момент са инсталирани лампички, които осветяват красиво през нощта зеления тунел. Ценителите на виното и любовта могат да им се полюбуват освен на следващия ден, а и на всяка друга дата.

А в случай че не сте фенове на лигавите моменти и романтиката, можете просто да си налеете чаша вино и да отбележите същинския български бит за Трифон Зарезан

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР