Проверили дали Кейт Мидълтън може да има деца, преди да

...
Проверили дали Кейт Мидълтън може да има деца, преди да
Коментари Харесай

Ето какво е направил екипът на Елизабет II с Кейт, за да й позволят да се омъжи за Уилям

Проверили дали Кейт Мидълтън може да има деца, преди да подписа брак с принц Уилям. Това твърди Том Куин в своята нова книга, даваща нов взор зад вратите на английския кралски двор.

В „ Позлатена младост: Интимна история на израстването в кралското семейство “ създателят разкрива по какъв начин по-големият наследник на Чарлз си избрал жена, която няма аристократично родословие. Но преди да се ожени за нея, от екипа на Елизабет Втора трябвало да схванат детайлности за нейния фертилитет.

„ Плодовитостта на принцеса Кейт е тествана “, пише той, правейки изненадващо разобличаване за едно от изискванията към брака на двамата през 2011 година Писателят показва, че кралският брак на Уилям и Кейт евентуално е бил позволен заради „ нормалните защитни ограничения “, взети преди този момент.

„ Те постоянно се ползват, с цел да се подсигурява, че бъдещата кралица може да има деца. Ако Кейт не беше фертилна, няма подозрение, че бракът щеше да се скапе “, посочва Куин. Според създателя, през същото е минала и принцеса Даяна, преди да се врече във честност на принц Чарлз през 1981 година Предполага се, че тя, както и Кейт Мидълтън, са били на обстойни прегледи в съответна болница, употребена от фамилията на кралицата.

„ Даяна се оплака при къса среща, че изцяло почтено е считала, че прегледите ѝ преди брака са свързани с общото здравословно положение, едвам по-късно осъзнавайки, че в действителност е била тествана за плодовитост “, казва още писателят.

„ Бях толкоз почтена, просто се съгласих с всичко на този стадий “, споделила майката на Уилям и Хари. Според написаното в книгата, Кейт, която през днешния ден има три деца, е била наясно, че в случай че има проблеми със зачеването, няма да има женитба с принц Уилям. Ала очевидно го приела за нещо обикновено и не се противопоставяла на решението да отиде на доктор авансово, спуснато от горната страна.

През годините английски медии пишат нееднократно, че Мидълтън е била притискана да роди повече от веднъж. Да не приказваме, че е сравнявана с Меган Маркъл, която призна, че преди Лилибет е имала импровизиран аборт.

Макар актуалните принц и принцеса на Уелс да са горди родители на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, се приказва, че нищо чудно да желаят още един правоприемник. До момента те не са го коментирали обществено.

Според лекари, понеже Кейт Мидълтън е на 41, водейки здравословен метод на живот, спортувайки постоянно, тя може да зачене с четвърто дете, без да употребява услугите на асистираната репродукция.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР