Проверете късмета си с тази магическа таблица! По един или

...
Проверете късмета си с тази магическа таблица! По един или
Коментари Харесай

Магическа таблица на успеха. Проверете дали сте късметлия!

Проверете шанса си с тази магическа таблица!

По един или друг начин всеки човек се стреми към щастието и в един миг напълно спонтанно осъзнава, че е безусловно благополучен и че е постигнал триумф, който толкоз дълго е искал да почувства.

Но е доста важно да можете да забележите този момент. За страдание не всеки може да го постигне сам. Понякога подсказките са наложителни. И тази магическа таблица ще ви помогне с това.

Трябва да затворите очи и да се отпуснете. Помислете за най-съкровеното си предпочитание или просто изчистете мозъка си – самата Вселена ще ви подскаже. След това изберете число от магическата таблица.

И по този начин, ето го резултата:

Успехът вече чука на прозорците на дома ви.Повярвайте в случайността!Бъдете търпеливи.Успехът ще се появи в живота ви ненадейно, очаквайте го!Време е да извършите нещо, което не сте правили преди.Погледнете страха в лицето и всичките ви проблеми ще изчезнат.Никога не е прекомерно късно да започнете изначало.Не отказвайте, в случай че някой желае да ви помогне. Вярвайте в дара на ориста!Всичко ще се подреди.Успехът е доста близо!Повярвайте, вашето благополучие е близо.Изчакайте и шансът ще пристигна.Ще имате добра седмица!Съдбата подготвя нещо особено за вас… Време е за деяние!Поемете риска.Очаква ви кариерно израстване.Любовта е тъкмо зад ъгъла!Не забравяйте за останалите.Добрите времена идват!Бъдете търпеливи.Ще постигнете всичко с труд.Мечтата ви ще се сбъдне тази нощ.Време е да започнете нов бизнес!Миналото трябва да си остане в предишното.Приемете помощта на околните си.Вие сте огромен късметлия!Не се подценявайте!Имате късмет.Новият живот е близо.Вземете решение на последната стъпка!Слушайте себе си.Забравете за хитростта!Изчакайте добрите вести!Отворете се за хората и те ще ви оказват помощ.Успех – това е вашият улов!Можете да се справите!Пригответе се да отпразнувате триумфа!Късметът е единствено на ваша страна.Всичко ще бъде решено към по-добро.Не изпускайте шанса си!Вашите желания скоро ще се осъществен.Подкрепата на околните е ключът към триумфа.Полагайте повече старания.Пригответе се за шанс!Всичко ще се усъвършенства!Не се притеснявайте и всичко ще се получи!Вече сте близо.Не се страхувайте от шанса и той ще се възвърне в живота ви!

Вижте още: Молитва, която ще заключи всичките ви проблеми и несгоди

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР