Провеждат се разследвания, след като мъж беше прострелян близо до

...
Провеждат се разследвания, след като мъж беше прострелян близо до
Коментари Харесай

Мъж беше прострелян близо до кръчма в Ливърпул, докато жените чуха „писъци“ и полицията апелира за информация

Провеждат се следствия, откакто мъж беше прострелян покрай механа в Ливърпул нощес, като локалните споделят, че „ в никакъв случай не са чували нещо сходно “.

Около 22:30 ч. нощес мъж дойде в болница в Мърсисайд с огнестрелна рана на глезена си след пукотевица покрай пъб Cookson Bridge в Litherland. Нараняването е без заплаха за живота и той не спомага на полицейските следствия.

Един локален гражданин, който беше там нощес, сподели на ECHO, че „ в никакъв случай не е чувал нещо сходно “, защото си спомня крещящите дами и звука от счупено стъкло. Той добави, че цяла нощ под моста е стоял служител на реда.

Мърсисайдската полиция моли за информация след случая и прикани всеки, който има информация, да се свърже. Главен контрольор Фил Томпсън сподели: „ Разследването е в доста ранен стадий, до момента в който се стремим да установим какво се е случило и кой е забъркан.

„ Имаме огромно полицейско наличие в региона на Litherland, с цел да правим няколко реда за питане и бих насърчил хората да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР