Провеждащото се в Катар Световно първенство по футбол, определено може

...
Провеждащото се в Катар Световно първенство по футбол, определено може
Коментари Харесай

След Испания и Германия - Кои фаворити ще се сбогуват с Катар след 1/4-финалите?

Провеждащото се в Катар Световно състезание по футбол, несъмнено може да се назова " шампионат на изненадите ", откакто рано-рано отпаднаха някои от спряганите за любимци отбори. 

Германия оглави листата от мощни тимове, които стегнаха куфарите за дома още в груповата фаза, след която от Катар си потеглиха още тимове като Дания, Еквадор, Уелс и други отбори, които се очакваше да преминат към осминафиналите. 

Испания пък пусна " първа кръв " от колосите на старта на елиминациите, откакто беше отстранена от Мароко. Вече е време за четвъртфинали и стабилен брой любимци ще си тръгнат от Катар тъкмо преди полуфиналите.

Битките от четвъртфиналите на Световното първенство 

Фаворитът на за първенец още преди старта на  - Бразилия, първи " влиза в багра ". В петък от 17:00 часа селекцията на Тите се изправя против сребърните медалисти от Мондиал 2018 - Хърватия. " Ватрените " са безспорен новобранец в дуела, като уеб сайтът за спортни залози предлага коефициент от 10.00* Лука Модрич и компания да завоюват в постоянното време (1.42* за Бразилия). 

На фокус в петък вечер обаче е първият в действителност непредсказуем четвъртфинал, в който Аржентина е лек любимец по отношение на тима на Нидерландия. Шансовете на Лео Меси и компания в постоянното време са оценени на 2.40*, а като цяло да продължат напред ставката е 1.62* против 2.35* за Коди Гакпо и компания. Не са малко тези, които чакат дуелът да влезе в продължения, като равенството в постоянното време е оценено на 3.15*. 

В събота Мароко ще се опита да сътвори ново знамение, откакто в профил Испания. Отново конкурент от Иберийския полуостров е на пътя на Хаким Зиеш и компания, като това е Португалия на Кристиано Роналдо. Разбира се, " мореплавателите " са любимец против Мароко, като победа за момчетата на Фернандо Сантош в постоянното време е оценена с коефициент 1.75*. Класиране на Мароко напред пък е със ставка 3.45*, като efbet предлага още доста интересни . 

Черешката на тортата в 1/4-финалите в Катар 

Мач №1 несъмнено е Англия против Франция - тимът, който мечтае за купа повече от близо 60 години, против отбора, който се пробва да се трансформира в първия, защитил купата си на Световно след Бразилия и Италия. 

Задачата пред " петлите " несъмнено е сложна, като Англия е позволила единствено 2 гола досега в шампионата и нито един в последните 3 мача. " Трите лъва " обаче имат тежката задача да се изправят против атомното нахлуване, построено от Килиан Мбапе, Оливие Жиру, Антоан Гризман и Усман Дембеле. 

Франция е напълно лек любимец с коефициент 2.56* да завоюва в постоянното време, до момента в който възможностите на Англия за същия процес са оценени на 3.25* (равенството е 3.27*). еfbet предлага забавни коефициенти и пазари за тази среща, в това число способ на победа, голове в мача, картони и доста други. 

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР