Провеждането на референдума за запазването на българския лев ще бъде

...
Провеждането на референдума за запазването на българския лев ще бъде
Коментари Харесай

„Възраждане“: Референдумът ще е на местните избори

Провеждането на референдума за запазването на българския лев ще бъде дружно с локалните избори.

Това е настройката в третата политическа мощ „ Възраждане “.

Деян Николов, представител на инициативния комитет за референдума, подсети на брифинг в Народното събрание, че са събрали над 600 хиляди подписа, които към този момент са минали инспекцията в Народно събрание и тази в ГРАО. Партията чака протокола, само че са сигурни, че имат над 470 хиляди постоянни подписа.

Сигурно можем да кажем, че референдум за запазването на българския лев ще има, сподели Николов. Това щяло да стане макар настройката на политическия хайлайф да се опита да пренебрегва и замете под килима желанието на българския народ.

„ Особено след вчерашния кадифен държавен прелом, конфигурираните в ръководството на страната национални предатели ще желаят да не се съобразят с голяма чат от народа, само че ние сме тук да не им позволим “, закани се той.

Предвид законовите периоди, откакто подписката е импортирана на 7 април, Народното събрание би трябвало да се произнесе с решение за провеждането на референдум до 7 юли.

За поисканите имунитети на Бойко Борисов и Кирил Петков водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов настоя сами да си го дадат. Хората му ще вземат участие в комисия по имунитетите, в случай че се стигне до такава.

„ Би следвало да има по една друга комисия за всеки проблем, само че те се усилват и ще стане малко смешно “, добави той. И отново прикани хората с пожелан имунитет да постъпят като тях и да си го дадат, по този начин както той и двама от депутатите му към този момент са постъпили.

Етикети: Възражданереферендум
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР