Проведохме важни разговори по отношение на Украйна. Путин трябва да

...
Проведохме важни разговори по отношение на Украйна. Путин трябва да
Коментари Харесай

Дейвид Камерън в София: Путин трябва да види, че е сбъркал

Проведохме значими диалози във връзка с Украйна. Путин би трябвало да види, че е сбъркал и България демонстрира своята взаимност, както Англия и доста други страни.

Това сподели министърът на външните работи на Обединеното кралство лорд Дейвид Камерън в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В взаимно изказване с премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, Камерън напомни, че към този момент е посещавал България в качеството си на министър-председател. Той означи, че България е значим сътрудник на Обединеното кралство и съдружник в НАТО.

Основен акцент на диалозите в Министерски съвет е войната на Русия против Украйна.

Камерън насочи апел от София към американския Конгрес, който през днешния ден гласоподава пакет от стопански ограничения.

Имаме стопански, военни и дипломатически благоприятни условия. Единственото належащо в този момент е политическа воля от страна на страните, които поддържат Украйна, уточни Дейвид Камерън.

Поздравления, че се отказвате от съветския петрол и газ. Дезинформацията, идваща от Русия, визира всички страни. Миграцията е тематика, която се употребява, с цел да се настройват гласоподавателите срещу, сподели още Дейвид Камерън в София и регистрира нуждата от сравнимо въоръжение и благоприятни условия в НАТО.

Министърът на външните работи на Обединеното кралство означи, че България поставя нужните дейности за прекъсване на вноса на лодки и мотори за каналджии и трафиканти на мигранти.

Трябва да се противопоставим на проведените незаконни банди, които правят търговията с хора, акцентира британецът.

Дейвид Камерън заяви и че с Денков и Габриел са говорили за държавното управление и формулата на ръководство.

Аз самият съм бил в коалиция. Радвам се да видя положителните резултати от обединението и в България, уточни Камерън. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР