Проведохме работна среща с ПП-ДБ. Благодаря им за политическата смелост

...
Проведохме работна среща с ПП-ДБ. Благодаря им за политическата смелост
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ще подкрепим антикорупционни политики, но няма да подкрепим правителство с втория мандат

Проведохме работна среща с ПП-ДБ. Благодаря им за политическата храброст да ни поканят на диалози макар декларираната от нас позиция. Поставихме въпроси, на които получихме отговори. Декларацията ще бъде импортирана в Нaродно заседание и разисквана на комисия. Това съобщи Росен Желязков.

По думите му, макар че декларацията ще бъде импортирана в Народното събрание, евентуално тя ще претърпи редакция, само че значими цели са антикорупционно законодателство и закона за лишаване на незаконното имущество.

„ Против сме етикетирането на проевропейски и проатлантически – единствено болшинство, което да избере държавно управление дава живот на това Народно заседание, а не президентът да става владетел на времето. Считаме, че неналичието на болшинство ни праща на нови избори. Тези срещи са добра платформа за общи цели, общо законодателство, даже за реализиране на болшинство. В оставащото време на това Народно заседание ще работим за законодателни начинания по тези тематики. Ние няма да подкрепим втори мандат, само че ще подкрепим антикорупционни политики, в случай че се реализира антикорупционно болшинство “, сподели още Желязков.

Източник: Българска национална телевизия

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР