Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души

...
Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души
Коментари Харесай

Над 5000 души в цяла България са отишли на среща с БСП

" Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за " Визия за България ". Така даваме опция на всеки наш член, на всеки български жител, да взе участие като съавтор при основаването на нашето предложение за бъдещето на България. Целта ни е посредством допустимо най-вече отзиви, оферти и рецензии да се приготви един стойностен и съответен документ, който да бъде основа на една бъдеща платформа за ръководство ".
 Българска социалистическа партия ще желае избор на съмнение за опазването на здравето  Телевизията на Българска социалистическа партия потегля до края на годината. Ще залага на вести, журналистика и живи включвания
Това разгласи на съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия зам.-председателят на партията Кирил Добрев. По думите му задачата на плана е да препозиционира Българска социалистическа партия от съпротива към опция на настоящето ръководство.

Добрев регистрира, че през август и септември са извършени срещи с 36 организации, измежду които: Съюз " Произведено в България ", Национален съюз на Трудово-производителните кооперации, ЦКС, Отечествен съюз, Съюз на военноинвалидите, Общобългарски комитет " Васил Левски ", Конфедерация на публични организации от сигурността и защитата, Български съюз на частните бизнесмени " Възраждане ", Българска земеделска партия.

Кирил Добрев добави, че с изключение на срещите с организации, ПГ на " Българска социалистическа партия за България " е взела решение част от народните представители да излязат от Народно събрание и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и разискване на плана на левицата.

Той означи, че в област Благоевград в границите на 2 дни са извършени 14 срещи, в които са се присъединили над 850 участника и 51 народни представители. " Освен това бяха извършени срещи с представители на дребния и междинния бизнес в Банско, с юридическата колегия в Благоевград и с читалищни дейци в Гърмен ", сподели още Добрев.

Зам.-председателят на БСП изясни, че в област Велико Търново в границите на два дни 48 народни представители и един представител в Екологичен потенциал са провели 12 срещи, с над 1000 участника. Той акцентира, че на срещите са участвали и представители на локалната власт и на други политически партии.

В област Варна са извършени 21 срещи в границите на два дни - от тях 6 с браншови организации в града - Морската камара и морския клъстър, Съюза на пенсионерите, Съюз на синдикалистите ветерани, СОСЗР, две срещи с представители на университетските среди и пациентските организации. По думите му в тях са се присъединили 45 народни представители и над 900 участника.

В област Габрово са извършени 5 срещи в един ден, по време на които 23 народни представители са се срещнали с близо 500 души.

В Добрич 26 народни представители са се срещнали с над 1000 души в 12 срещи, от които 7 в общински центрове и 4 в най-големите села в региона. В област Търговище са извършени 15 срещи с 16 народни представители. На тях са участвали над 540 души.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР