Проведоха се продължителни разговори, ситуацията е много деликатна, но страните

...
Проведоха се продължителни разговори, ситуацията е много деликатна, но страните
Коментари Харесай

Среща между лекари от Пирогов и здравния министър

Проведоха се продължителни диалози, обстановката е доста деликатна, само че страните се схванаха, това съобщи шефът на БЛС доктор Иван Маджаров на брифинг пред медиите след среща на лекарите от болница "Пирогов " със здравния министър доктор Стойчо Кацаров.

"Благодаря на министър Кацаров и на сътрудниците от Пирогов, извънредно време беше да създадем тази среща, с цел да понижим напрежението. На всички ви е ясно, че съвсем 99% от нещата, които се изговориха в общественото пространство на практика не дават отговор на истината, те по-скоро опетняват името на едната и другата страна ", добави доктор Маджаров.

Директорът на Българския лекарски съюз сподели и какво са се разбрали страните:

"Първо, изричат страдание и двете страни за разменените нелицеприятни реплики, които доведоха до това напрежение; Второ, откритите административни нарушавания от НЗОК ще бъдат прегледани от способените органи; Трето, имаме доверие на всички лекари от Пирогов, имали сме и продължаваме да имаме, а също по този начин се сплотяваме и към обстоятелството, че е нужна здравна промяна, която да понижи опцията за такива недоразумения ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР