Проведоха поредна съвместна акция на служители на Сектор Рибарство и

...
Проведоха поредна съвместна акция на служители на Сектор Рибарство и
Коментари Харесай

При акция на ИАРА и МВР: Заловиха системен бракониер в монтанския язовир Огоста /снимки/

Проведоха поредна взаимна акция на чиновници на Сектор „ Рибарство и надзор “ в Монтана към ИАРА и Сектор „ Специални тактически дейности ” към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. При интервенцията, почнала в тъмната част на денонощието на 16 май и траяла до ранните часове на 17-и, са хванати лицата А. А. и И.П. Те правили нерегламентиран икономически лов на риба с хрилни мрежи във водите на язовир „ Огоста “, региона на село Горно Церовене в интервал на пролетно-лятна възбрана за улов на риба.
Едно от лицата е систематичен извършител на наредбите на ЗРА /Закон за риболовство и аквакултури/, за което има издадени и влезнали в действие 5 наказателни постановления, както и формирани 4 досъдебни производства. По съответния случай е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство на Монтана за осъществено закононарушение по член 238 от Наказателен кодекс. Нарушителите са задържат за период от 24 часа в районното ръководство. Иззети са автомобил, хрилни мрежи, гребла, гумена лодка и уловената риба от типа шаран, амур, сом и бяла риба с общо тегло 110 кг.
Сектор Рибарство и Контрол-Монтана към ИАРА изрича признателност на всички, взели присъединяване в акцията и за съдействието и проявения професионализъм на чиновниците от бранш „ Специални тактически дейности “ към регионалната дирекция на МВР-Монтана.
При подозрения за нередности сигнализирайте на телефонен номер 112.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР