Проведено бе Общо събрание на съдиите в РС – Варна

...
Проведено бе Общо събрание на съдиите в РС – Варна
Коментари Харесай

Районен съд – Варна отчете дейността си за изминалата 2022 г.

Проведено бе Общо заседание на съдиите в районен съд – Варна по приемането на годишния регистриран отчет и разбора за активността на институцията през 2022 година. Административният началник на съда – Магдалена Давидова – Янева проучва правораздавателната активност през годината, кадровата и осведомителна обезпеченост, присъщите особености и новите трендове в работата на магистрати и правосъдни чиновници.

В наличието на административни ръководители и посетители от другите съдилища във Варна, Районната прокуратура и Варненската адвокатска гилдия, ръководителят на Районен съд – Варна показа систематизираните резултати от разбора на цялостната активност на съда през 2022 год. Заместник-председателите на съда – Силвия Обрешкова, Весела Гълъбова и Ралица Райкова, оповестиха статистически данни и сравнителни графики за постъпленията, натовареността, срочността на разглеждане на делата и качеството на правосъдните актове през миналата година в гражданско, наказателно поделение, както и в активността на съдиите по вписвания и държавните правосъдни реализатори. Гостите – представители на обособените органи на правосъдната власт и на професионалната общественост, споделиха своите усещания и наблюдения по отношение на показаните параметри в отчетния отчет и постигнатите резултати във връзка с правораздавателната активност и общата организация на работните процеси в Районен съд - Варна.

Повече информация и съответни систематизирани данни за обсъжданите каузи през отчетната година ще бъдат показани и пред медиите на конференция при започване на месец март.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР