Проведените редица оперативни и издирвателни действия доведоха до арести във

...
Проведените редица оперативни и издирвателни действия доведоха до арести във
Коментари Харесай

Главен комисар Тодоров: Оперативните действия, реализирани в отличен синхрон, доведоха до задържане на извършител на убийство и негов помагач

Проведените редица оперативни и издирвателни дейности доведоха до арести по отношение на ликвидиране, осъществено на 25 март в София – заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи,  под чиято директна съгласуваност в столицата бе извършена огромна спецоперация.

Главен комисар Петър Тодоров посочи, че към сполучливата реализация и задържането е пристъпено в подобаващия миг, при отличен синхрон сред участващите в интервенцията структури – ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и ГДЖСОБТ. Той изрече признателност и за положителната съгласуваност с наблюдаващия прокурор по досъдебното произвеждане. 

И все още текат оперативни и процесуални дейности по документиране и събиране на доказателства за действието. Претърсвания и изземвания се организират на общо 7 адреса, като вероятно открити доказателства ще бъдат приобщени по досъдебното произвеждане. В рамките му проверяващите работят по разнообразни версии за престъпното закононарушение.

Арестуваните двама престъпно проявени мъже – причинителят и негов помощник, са арестувани с полицейски заповеди за период до 24 часа. Действията по следствието не престават.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР