Проведена е среща между представители на каталунската прокуратура и представител

...
Проведена е среща между представители на каталунската прокуратура и представител
Коментари Харесай

БОЕЦ: Разследването за ”Къщата в Барселона” в Испания НЕ е прекратено!

Проведена е среща сред представители на каталунската прокуратура и представител на Специализираната прокуратура в България, на която от испанска страна са предоставени документи и материали по подготвеност касаещи откритите обстоятелства за следствие на произхода на средствата. Така нареченото " предикатно " закононарушение. Това следствие е ПРЕКРАТЕНО от Гешев и българската прокуратура!

Каталунската антикорупционна прокуратура продължава с дейности по следствие на сигнала и откритите данни за пране на пари, данъчни и финансови закононарушения, в които са забъркани български жители. Сред тях, визиран персонално в сигнала е и Бойко Борисов. Установени са неоспорими доказателства за разноски, които не се кредитират и оправдават от формалните приходи на разследваните физически и юридически лица, които са обект на следствието.
БОЕЦ ще осведомяваме, както и постоянно сме го правили за всяко развиване по случая.

Припомняме, че по проблема " Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов " и обвързваните с нея лица, усвоили по разнообразни планове милиони евро европейски средства внесохме сигнал и до Европейската прокуратура, който е на вниманието на Лаура Кьовеши. БОЕЦ считаме, че точно по тази скица " аз на вас, вие на любовницата ми " е финансирана договорката за пазаруване на къщата и магазина в Барселона. Само че, в края на веригата европейските (каквито сме и ние) данъкоплатци заплащат цената.

Предизборните подправени вести и неистини би трябвало да бъдат разобличавани!

БОЕЦ - България Обединена с Една Цел, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР