Проведена е обществена поръчка и е подписан договор, който е

...
Проведена е обществена поръчка и е подписан договор, който е
Коментари Харесай

Цачева: Договорът за гривни за затворници се изпълнява

Проведена е социална поръчка и е подписан контракт, който е в развой на осъществяване за така наречен гривни за неотклоняване на хора от правораздаване. Това сподели от парламентарната естрада по време на парламентарния надзор министърът на правораздаването Цецка Цачева .
Идеята е посредством специфичните устройства да се наблюдават пандизчии, които са с по-лек и свободен режим, или тези, които поставят общественополезен труд.
Електронните гривни са потвърден прийом и против бягствата на хора с леки ограничения за неотклонения - като домакински арест, или по-леки санкции.
Цачева изясни още, че през последните години има известно понижаване на броя на наложеното наказване " пробация ", което е обвързвано главно с промени в транспортните закононарушения, измежду които са злополуките. При част от тях законодателят е планувал по-строги наказания като условно наказание, което води до понижаване на наложеното наказване " пробация ".
От различен отговор на министъра се разбра, че няма да се закрива или реалокира пандиза в Белене, за което имало рекомендация от 2014 година, която обаче през днешния ден не е настояща, увери Цачева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР