Проведе се втората номинациоанна битка в Игри на волята: България“.

...
Проведе се втората номинациоанна битка в Игри на волята: България“.
Коментари Харесай

Aмелия-Mира и Aнита ще се борят за оставане в „Игри на волята“

Проведе се втората номинациоанна борба в „ Игри на волята: България “ . Тя изправи едни против други племената на траки и прабългари. Участниците се състезаваха в тим, завързани по двойки един за различен. Трябваше да преминат трасе и да намерят 6 колони вкопани в пясъка, да ги изровят една по една и да пренесат назад. С тях образуваха стълба, по която най-достойният боец трябваше да се качи. Това беше Александър , който победоносно развя знамето на траките.
 Игри на волята NOVA
Номинациите на прабългарите бяха напрегнати. Стоян номинира Анита, тъй като се е развикала по време на играта. От своя страна Анита номинира Юлиян „ съгласно мен би трябвало да излезе мощен мъж, с цел да победи “, стимулира решението си тя. Юлиян не и остана задължен и на собствен ред даде гласа си за Анита. Гичка също даде гласа си за Юлиян, тъй като съгласно нея той на моменти е нападателен и вика без причина. Пламен гласоподава за Гичка, тъй като смяташе, че тя е подготвена за тази елиминация. Роберта и Георги също предложиха Анита, тъй като съгласно двамата тя е негативно настроена. Последна беше Венцислава, която даде гласа си за Георги, като най-силен и здрав. И по този начин номинирана е Анита, която на следващия ден ще се изправи в елиминационен дуел срещи Амелия - Мира от славяните.
 Игри на волята NOVA
Освен при славяните напрежение към този момент се усеща и в племето на траките. По време на вечеря Добрин стартира да приказва за тематиката за запазване на околната среда, само че методът и тонът му не се хареса на останалите. „ С него мъчно може да се води разговор, той просто не чува непознато мнение “, беше заключението на Атанас. Дали това ще се отрази на Умните, следва да забележим.-->

Утре вечер е второто издание на „ Игри на волята: студио “, което се излъчва всеки петък от 22:00 часа. В него Александра Сърчаджиева, дружно с непрекъснатите си коментатори – Ваня Джаферович и Георги Милков ще вършат разбор на седмицата и протичащото се в предаването. Освен тях, всяка седмица ще има и посетител коментатори. Този петък това ще са Маги Вълчанова и Симона Пейчева, които с изключение на, че ще разясняват минаха и през част от елиминационната борба на Амелия – Мира и Анита.

Как ще се оправят в борбата Амелия – Мира и Анита, коя ще победи и кой ще е първият напуснал „ Игри на волята: България “, ще разберем на следващия ден вечер от 21:00 часа.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР