Провалих се, че не успях да убедя Стоилов да остане“,

...
Провалих се, че не успях да убедя Стоилов да остане“,
Коментари Харесай

Сираков провел нова неуспешна среща с Мъри след напускането му

„ Провалих се, че не съумях да убедя Стоилов да остане “, призна Наско Сираков в неделя. Собственикът на „ сините “ добави, че не е спрял за приказва в последните три дни със Станимир Стоилов, с цел да се опита да го разубеди. Голмайстор номер 1 на Левски за всички времева обаче бе безапелационен, че в персонален проект двамата са запазили връзките си и нищо не може да застане сред тях.

Нещо повече! „ Мач Телеграф “ научи, че Сираков е направил още един опит да обърне обстановката към Мъри. Двамата са имали среща през вчерашния ден, а задачата е била още един път да видят, че в действителност няма причина да не продължат да работят дружно.

Освен това на „ Герена “ са безапелационни, че на този стадий няма вид за заместител на Стоилов, както на няколко пъти натърти и Сираков. Не са водени и договаряния с други хора, нищо че и двете страни са знаели до каква развръзка може да се стигне. Особено със Станислав Генчев. Напротив, счита се, че това име нарочна е било хвърлено в пространството, с цел да нагнети в допълнение ситуацията към Левски след Общото заседание.

Появиха се даже изказвания, че Стоилов бил споделил на срещата със ентусиастите в събота преди дербито с Локомотив София, че персонално бил избрал Генчев за собствен заместител, само че Сираков и останалите не желали да го слушат. Те щели да го заменят с тандем, който да слуша в лицето на Тодор Симов и Елин Топузаков. Първият е част от първия тим на „ сините “ от ерата на Делио Роси, а Топчо пък беше два пъти краткотраен вид.

„ Утре (б.р. - днес) въпреки всичко ще би трябвало да решим кой ще води тима “, сподели Сираков без да прецизира имена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР