Провалените парламенти не бива да бъдат преписвани на „Има такъв

...
Провалените парламенти не бива да бъдат преписвани на „Има такъв
Коментари Харесай

Филип Станев: Случаят с Петър Илиев е атака срещу партията и Слави Трифонов

Провалените парламенти не трябва да бъдат преписвани на „ ИТН “. Партията постави всички оптимални старания да има ръководство. Нашите сътрудници в един миг сложиха невъзможни за осъществявания условия. Дори направихме проверка на съставите и на първия, и на втория кабинет, които предложихме. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ Филип Станев от „ ИТН “.

„ Тревогата в политиката е неверен консултант. Това значи да изпитваш някакви съмнения в това, което правиш. “ Така отговори той във връзка проучването на „ Галъп интернешънъл “, съгласно което Има Такъв Народ към този момент не са нито първа, нито втора политическа мощ.

„ Имам спомен от предните социологически проучвания на огромните организации за 45-я парламент те ни отреждаха трето-четвърто място, в спор с Движение за права и свободи. След това за 46-я второ или трето място. В един миг станахме втори, а на идващите избори първи, въпреки и с доста малко. Винаги си поставям една дребна въпросителна в главата във връзка с социологията, без да желая да наскърбявам социолозите “, добави Станев.

Казусът с плагиатството на Петър Илиев

Да си представим обстановката като книга, чиято една страница към този момент е прелистена. Няма по какъв начин като си работил с един човек в екип и той е приключил потребна юридическа работа, няма по какъв начин „ да го хвърлиш на вълците “. Това сподели Станев във връзка проблема с плагиатството на Петър Илиев.
Ако е имало подобен проблем, за какво чак в този момент излиза на дневен ред. Защо Етичната комисия се произнесе в деня, в който Има Такъв Народ внесе документите за присъединяване в ЦИК. Защо това не се е случило преди 5-6 години, когато господин Петър Илиев е писал тази книга и даже не е работел с нас. Toва е офанзива против партията и Слави Трифонов.

Не може една фигура дали ще е Христо Иванов, дали ще е Петър Илиев, който и да е, той не може да бъде препъникамък за ръководството на една страна. Това не е турски сериал.

Станев съобщи, че Има Такъв Народ не е в спор с господин Христо Иванов и „ Демократична България “.

Подкрепата за Румен Радев

Не инцидентно Има Такъв Народ поддръжка Румен Радев. Той потвърди в своя мандат, че е човек, който не просто е заслужен като мъж и българин, не просто има своята бойна популярност като водач, само че потвърди, че работи за България. Той получи задоволително интернационално почитание. Затова го подкрепихме при кандидатурата му за президентския пост.

Ще поставим оптимални старания да има държавно управление след изборите на 14 ноември.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР