Провалът на ротацията беше краят на джентълменството. Не знам за

...
Провалът на ротацията беше краят на джентълменството. Не знам за
Коментари Харесай

Ген. Атанасов : Провалът на ротацията беше краят на джентълменството

Провалът на ротацията беше краят на джентълменството. Не знам защо ново джентълменско съглашение приказва Борисов. Защото сега можеше държавното управление на госпожа Габриел да работи. Как тогава да си имаме доверие?! ГЕРБ седем пъти ни води на избори, с цел да може Борисов да има министър председател, на който да натиска копчетата. Това разяснява в утринния блок на БНТ ген. Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Той заяви, че от групировката имат проект по какъв начин да се постави завършек на политическата рецесия в страната.

Тъй като си нямаме доверие с другите евроатлантически партии, най-много с ГЕРБ, ни би трябвало различен механизъм за постоянна власт. Ето за какво считаме, че решението е в намирането на авторитетна персона, която да е надпартийна – да е равно отдалечена от всички партии, само че да има висока политическа просвета. Трябва ни тъкмо такава обединителна фигура. Така че тези, които желаят да вземат участие в основаването на постоянна изпълнителна власт, която да е партийно отдалечена, да поддържат този наш проект, прикани ген. Атанасов.

По думите му е извънредно неотложно да се постави край и на служебното ръководство, защото съгласно него Димитър Главчев е „ марионетка “.

За избора на нов основен прокурор Атанасов съобщи, че е „ неприемливо “ Висш съдебен съвет с изминал мандал да избира нов обвинител №1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР