Провал в организираната престъпност на България може да доведе до

...
Провал в организираната престъпност на България може да доведе до
Коментари Харесай

Coindesk: България е конфискувала биткойни за над $3,3 милиарда!

Провал в проведената престъпност на България може да докара до изземването на повече от 200 000 биткойни - които се правят оценка на над 3 милиарда американски $ по настоящия курс, написа coindesk.com, представен от Блиц.

Според информация на Югоизточния правоприлагащ център (SELEC) са били задържани 23-ма български жители по време на секретна интервенция.

Според предварителна информация, иззетата криптирана валута е на стойност към 3,3 милиарда американски $.

Българските управляващи разясняват: " Нарушителите са предпочели биткойните, защото е по-трудно да бъдат проследени и задържани ".

Което към този момент остава неразбираемо е какво ще прави българското държавно управление с тази голяма сума, написа coindesk.com. Засега не е напълно ясно до каква степен е достоверна информацията на американския уебсайт.

Сред доста мнения под тази много противоречива обява е и този на Димитър Димитров, който написа: Аз съм от България и мога да ви кажа, че хората от България в никакъв случай няма да видят тези биткойни, употребявани за по-добра инфраструктура. Най-корумпираната страна в Европа, а хората в България са страхливци. Аз съм българин, само че съм един от дребното, които не се опасяват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР