Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че

...
Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че
Коментари Харесай

Какъв любовник си според лицето

Проучвайки антична китайска философия, сексологът Трейси Кокс построява доктрина, че лицето разкрива всичко, което би трябвало да знаем за колегата във връзка с любовта и секса, до каква степен е освободен, правилен, топъл, с въображение...

Очи

Ако имате по-тъмен цвят на очите, това значи, че сте буен, топъл и отворен. Синеоките и зеленооките са изобретателни в половия живот, само че постоянно са погрешни като сътрудници, а тези с кафяви очи са даже още по-големи авантюристи.

Устни

Големи и сочни устни сочат за чувствени, всеотдайни любовници, само че с по-малко въображение и съобразителност. По-пълната долна джука е присъща линия на хедонистите във всичко и даже в любовта, а в случай че е по-тънка, човек евентуално е леден и въздържан.

Нос

Малкият нос е знак на полова невзискателност, а този, който е леко объл надолу - на страст. Хората с тъп нос нормално са буйни, а тези с крив са сантиментални и правилни.

Ушите

Хората с дребни ушни миди са отворени и отдадени на обичания, а тези с по-големи уши са чувствени и буйни любовници, които въпреки всичко желаят и нещо " странично ".

Вежди

Редките и къси вежди са знак за посветеност и всеотдайност в любовта, само че също и за невзискателност в желанието за секс. За тези с гъсти вежди се твърди, че са чувствени, само че и погрешни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР