Проучват се рекорден брой доклади за престъпления, свързани с TikTok,

...
Проучват се рекорден брой доклади за престъпления, свързани с TikTok,
Коментари Харесай

Шок от престъпността в TikTok, тъй като полицията разследва 6000 престъпления, включително нападение, свързано със сайт

Проучват се рекорден брой отчети за закононарушения, свързани с TikTok, в това число филми с хипотетични набези, малтретиране, кражба и заплашване.

Полицията записва 6241 хипотетични закононарушения, свързани със уеб страницата на обществените медии предходната година, спрямо 5000 през 2022 година, откри изследване на 44 полиции в Англия и Уелс.

Притеснително е, че поради известността на уеб страницата измежду младежите, имаше също недоволства за изображения на малтретиране на деца, тормоз и опити за подкастряне на деца. И има опасения, че същинският брой на закононарушенията може да е по-близо до 9000, защото 12 сили не съумяха да отговорят на нашите претенции за независимост на информацията.

В Лондон чиновниците се занимаваха с шегобиец на TikTok Мизи няколко пъти предходната година и той получи 18 седмици затвор. 19-годишният, с същинско име Бакари-Бронз О’Гаро, провокира отвращение с смешки, в това число лишаване на куче на стара жена, влизане в домове без позволение и качване в ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР