Проучванията показват, че по-голямата част от хората откриват щастие в

...
Проучванията показват, че по-голямата част от хората откриват щастие в
Коментари Харесай

Обичаните аромати на Lenor – неповторимата свежест и вълшебната мекота на натуралните растителни съставки

Проучванията демонстрират, че по-голямата част от хората откриват благополучие в дребните неща, като моментите на отмора и успокоение в края на претрупан ден, прекарани в прегръдката на благоуханни чаршафи. Благодарение на своите аромати Lenor прибавя нови линии към тези отпускащи мигове като предлага на потребителите неповторима прохлада и нова разновидност на мекост, резултат от потреблението на натурални растителни съставки.

Омекотителите Lenor са създадени особено, с цел да основават за потребителите дребни моменти на наслаждение, скрити на всички места – в свежото спално долни дрехи или в допира на обичания пуловер през студените зимни дни. Следвайки неразделно тази задача, учените от P&G усъвършенстваха формула, съдържаща натурални растителни съставки и придаваща на чаршафите божествена мекост и чувство за неповторима прохлада, което продължава до една седмица. Новият Lenor предлага най-хубавата прохлада до момента и луксозна мекост, с помощта на растителните съставки, като в същото време е с понижено влияние върху околната среда.
Усещане за прохлада всеки ден!
Ключът към дълготрайната прохлада на Lenor са две разнообразни нововъведения:

• Optiscent™ – революционна парфюмна технология, която усъвършенства освобождението на свежестта като употребява единствено нужните съществени детайли. Така всеки може да се наслаждения на повече от аромата, който обича, при употребявани по-малко съставки.
• Softpore – усъвършенства метода, по който свежият мирис се придвижва върху прането, оставяйки облеклата и спалното долни дрехи ухаещи на прохлада даже при потребление на къси стратегии и пране със студена вода, насърчавайки феновете на Lenor да пестят сила.
И нова мекост с помощта на растителните съставки!
Предлагането на несравнимо чувство е задача на Lenor още от основаването на марката. Сега цялата гама Lenor предлага изключителна мекост, употребявайки формула, основана на натурални билкови екстракти, композиция от деликатно подбрани масла, с цел да обезпечи най-деликатната грижа за облеклата.
Като част от устрема си да основава неизмеримо прекарване за потребителя, Lenor подсигурява, че всяка съставна част е деликатно подбрана и цялата гама е дерматологично тествана.

Новата формула на Lenor предлага неподражаема прохлада, която е детайл и от флоралната селекция на Lenor. Тази нова гама се предлага с два нови аромата:
• Хибискус и божур: за възхитителна прохлада.
• Липов цвят и морска сол: нежната, само че завладяваща прохлада на липовия цвят, съчетана с изненадващи нотки на морска сол.



Освен всичко останало, опаковката на Lenor има съществена роля в виталния цикъл на продукта. Не е неочакван фактът, че вниманието и напъните на марката са ориентирани към основаването на новаторски бутилки: транспарантните бутилки Liquid Fabric Enhancer към този момент са изцяло рециклируеми.

Lenor също по този начин работи върху надграждането на своите цветни бутилки, с цел да усили оптимално техния профил за преработване, с цел да стане цялата гама на Lenor изцяло рециклируема. Прозрачните бутилки Liquid Fabric Enhancer към този момент употребяват 100%* PCR, материал, който е основан от рециклирани пластмасови артикули. До 2023 година цялата гама на Lenor ще бъде със 100%* PCR, без потребление на нова пластмаса* при производството.



„ Lenor посвети последните 60 години на задачата да основава неповторимо прекарване с помощта на своята присъща прохлада и несравнима мекост. Сега всеки има още една причина да се усеща добре всеки ден с помощта на нашата усъвършенствана формула за прохлада и вълшебна мекост на растителна основа в цялата гама. Най-добрата прохлада до момента значи, че потребителите имат опция да се любуват на обичания си мирис на Lenor още по-дълго и да се обхванат с божествена мекост, основана посредством композиция от деликатно подбрани масла на растителна основа, предпочетени поради отличната им мекост и ниския въглероден отпечатък. Това е победа за всички! “ сподели Разван Резмерита, Директор Комуникации Fabric Care за Югоизточна Европа в Проктър и Гембъл.

Портфолиото на Procter & GambleP&G включва надеждни, качествени и обичани от потребителите марки като Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B ®, Pampers®, Pantene® и Tide®. Екипът на P&G работи в почти 70 страни по целия свят.
За вести и спомагателна информация по отношение на P&G и нейните марки посетете.

* като се изключи капачката и гърлото на бутилката.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР