Проучване сред 7158 представители на силния пол показва, че брадичката

...
Проучване сред 7158 представители на силния пол показва, че брадичката
Коментари Харесай

Брадичката при мъжете е втората им най-ерогенна зона

Проучване измежду 7158 представители на мощния пол демонстрира, че брадичката е втората им най-често срещаната ерогенна зона. Първи съгласно анкетата са половите им органи.
Прочетете още
Изследването демонстрира, че 21% от участниците дефинират половите си органи за ерогенната зона, която е най-чувствителна и незабавно ги възбужда.

Второто място се заема от брадичката, а класацията за ерогенни зони се добавя от шията, долната част на корема и вътрешната част на бедрата.

Брадичката не е по никакъв начин изненадваща ерогенна зона. По нея са ситуирани нервни рецептори, които незабавно реагират при допиране. Лекото стискате със зъби също е доста възбуждащо.

При врата най-чувствителната зона се намира под адамовата ябълка. Още античните китайци знаели, че тази област – около щитовидната жлеза, е мощно обвързвана със сексуалността.

Резултатите от изследването демонстрират, че и множеството мъже харесват любовната игра преди секс. Цели 75% от мъжете са разкрили, че държат на любовната игра. 12% от тях споделят, че могат и да я пропуснат, а за 5% от интервюираните тя е безсмислена и избират по-бързо да стигнат до значителното.

Проучването е направено от известен уебсайт за запознанства, а някои от откритията са в действителност завладяващи. От анкетите излиза наяве, че умът също е мощна ерогенна зона.

Част от господата се споделили, че избират умствената стимулация посредством думи пред физическата, а някои от тях не желаят да преобладават всякога в спалнята и се радват, когато половинката им поеме самодейността.

Някои детайлности от външния тип също притеглят мъжете като магнит, са открили проучванията досега.

Като най-възбуждащ мъжете дефинират аления цвят. По-закръглените дами се радват на повече внимание за разлика от по-слабите, защото заоблените форми се асоциират със здраве и жизнеспособност.

Приликата в някои черти също притегля на подсъзнателно равнище мъжете, карайки ги да ви се доверят, даже без да ви познават добре. Усмивката също е измежду водещите критерии за привличане съгласно представителите на мощния пол.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР