Проучване, публикувано през 2014 г. в американският сайт по неврология

...
Проучване, публикувано през 2014 г. в американският сайт по неврология
Коментари Харесай

Защо някои хора са по-податливи към силно главоболие и какво не знаете за мигрената?

Проучване, оповестено през 2014 година в американският уебсайт по неврология “Frontiers in Neurology”, демонстрира мощна връзка сред червата и мозъка. Бактериите, които живеят в червата, могат да оказват помощ да се изясни за какво толкоз доста от нас живеят с мигрена.

Вижте ТУК обстоятелства за мигрената, които евентуално не знаете >>>

Червата ни са „ дом “ на микроорганизми, които образуват така наречен микрофлора. Забелязано е, че когато хората имат стомашно-чревна дисфункция, по-често страдат от дискомфорт в главата.

 мигрена главоболие Istock

В допълнение изследване, оповестено в “Guardian”, демонстрира, че страдащите от мигрена имат по-високо равнище на бактерии, които са част от усвояването на нитрати в някои храни . Тези бактерии се намират в устата и имат голямо значение за разграждането на нитратите.
 Кралицата на розите, от която кожата ти се нуждае (вземи я с 10% отстъпка в този момент!) Edna предлага Кралицата на розите, от която кожата ти се нуждае (вземи я с 10% отстъпка в този момент!)
Процесът на разграждане е потребен за сърдечносъдовото здраве, тъй като той разрешава нитратите да бъдат модифицирани в азотен оксид при кръвоносната система, като в следствие подкрепят кръвообращението.

Но съгласно откриватели от Центъра за микробиомни нововъведения в Университета на Калифорния – Сан Диего, прекомерно огромното количество от тези бактерии може да докара до проблем. Те предизвикват в пъти по-бързо разширение на кръвоносните съдове и скалпа, а в следствие провокират мигрена, оповестява доктор Антонио Гонсалес, началник на научния екип.

Мигрената е един от най-често срещаните здравословни проблеми по целия свят. Все още не е открито дали тя е най-вече съдов, или неврологичен проблем.

Вижте ТУК обстоятелства за мигрената, които евентуално не знаете >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР