Проучване показва, че представителите на силния пол с татуси са

...
Проучване показва, че представителите на силния пол с татуси са
Коментари Харесай

Ето Какво Мислят Момичетата За Момчетата С Татуси

Проучване демонстрира, че представителите на мощния пол с татуси са по-привлекателни за дамите от тези без рисунки по тялото.

Според създателите на проучването дамите гледат на татуировките на мъжете като удостоверение за експанзия, владичество, неустрашимост и по-добро здравословно положение.Жените възприемат мъжете с татуировки като по-ценни сътрудници с евентуално по-добро здраве и по-висок обществен статут.

Авторите на изследването са открили, че татуировките оказват помощ на притежателите си да „ сплашват “ евентуалните противници на женското сърце, тъй като се считат за симптом и на физическо предимство.

Татуировките се радват на възходяща известност, изключително във Англия. Един на петима британски мъже и една трета от младите в страната имат най-малко една рисунка върху тялото си. Интересът към татуировките се подхранва частично и от известните персони, които демонстрират своите при всеки комфортен мотив.

Не единствено младите момчета и девойки са склонни да се татуират. Наскоро огромната дама на английските кино и спектакъл Джуди Дент означи 81-ия си рожден ден с първата си татуировка. Тя е на китката ѝ и написа “Caroe diem ”, което в превод значи: „ Улови мига “.

ЕТО ЗАЩО МЪЖЕТЕ ЛЪЖАТ ЗА БРОЙКИТЕ СИ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР