Проучване показва, че 40 милиона американци редовно посещават порно сайтове.

...
Проучване показва, че 40 милиона американци редовно посещават порно сайтове.
Коментари Харесай

7 истини за филмите за възрастни и индустрията около тях

Проучване демонстрира, че 40 милиона американци постоянно посещават порно уеб сайтове. Порно промишлеността печели към 3 милиарда $ годишно. Оказва се, че една трета от потребителите са дами.

Всеки има друго мнение по тематиката. Много хора признават, че постоянно гледат порно.

7 индивида споделят какво в действителност мислят за порното:
„ Няма неприятно, в случай че е в умерени количества “
21-годишната Велимира споделя, че порното и е помогнало да разбере какво харесва и това подобрило връзките ѝ с гаджето. И двамата гледат и споделят фантазиите и желанията си. Според нея, обаче, има риск за хората, които употребяват порното като сурогат на връзката.
„ Лесбийско порно, ДА, благодаря “
Милена споделя, че е почнала да гледа порно, с цел да се отърве от консервативното си образование. С изненада открила, че и е по-приятно да гледа лесбийско порно, тъй като не е толкоз нападателно. Оказва се, че доста дами го избират.


„ Порното насища усещанията ни за секса “
Радослав гледа порно самичък и го приема най-вече позитивно. Има терзания, че увеличаващото се въздействие на порно промишлеността пренасища усещанията ни за секса и от време на време хората не вършат разлика сред концепцията си за секс с порно звезда и действителния секс с колегата.
„ Страхотна тематика за диалози “
Цветомира обича да гледа порно сама или с гаджето си. Споделя, че е чудесна тематика за диалог с мъжа и прави секса им по-интересен и лют.
„ Има потребност от усъвършенствания в промишлеността “
Десита няма нищо срещу порното, само че е на мнение, че промишлеността има потребност от усъвършенствания. Според нея фирмите не поставят задоволително грижи за чиновниците си. Освен това, тя се тормози, че младежите възприемат порното като учебен филм, а не като фантазия…а това от време на време води до крайности.


„ Странно ми е по-късно “
26-годишният Майк споделя, че обича порното и това е обичаното му занимание. Въпреки това изпитва смесени усеща към него. „ Страхотно е до момента в който го виждам, само че от време на време по-късно се усещам уединен “, споделя той.  
„ Порно промишлеността се възползва от чиновниците в неизгодна позиция “
„ Една позната от Германия ни сподели, че познава жена, която е работила в промишлеността и че в действителност чиновниците в нея не са в доста добра позиция. По нейните думи на доктрина всичко е наред, само че на процедура промишлеността се възползва от чиновниците в неизгодна позиция и им постанова условия, с които те не са напълно осведомени “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР