Проучване от агенция Ройтерс“ и Ипсос“ - една от най-големите

...
Проучване от агенция Ройтерс“ и Ипсос“ - една от най-големите
Коментари Харесай

Проучване в САЩ показва, че политическият екстремизъм е една от най-големите тревоги на американците в момента

Проучване от организация „ Ройтерс “ и „ Ипсос “ - една от най-големите компании за пазарни изследвания в света, оповестено на 27 февруари, демонстрира, че политическият екстремизъм надминава въпроси като рецесията с мигрантите и икономическите проблеми и към този момент е един от главните въпроси, които основават угриженост и паники у американците.

Националното изследване е извършено измежду 1020 възрастни американци. Резултатите демонстрират, че за 21% от интервюираните „ политическият екстремизъм или заканите за демокрацията “ са най-сериозният въпрос сега, следван от стопански проблеми (избрани от 19% от анкетираните) и казуса с незаконната миграция (избрани от 18% от анкетираните).

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37492Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед55782Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед7542Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26346Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35610Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376465Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234938Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115830Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100523Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93945Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и Русия Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР