Проучване обяви Великобритания за втората най-нещастна страна в света. По-нещастни

...
Проучване обяви Великобритания за втората най-нещастна страна в света. По-нещастни
Коментари Харесай

Британците са втората най-нещастна нация в света, сочи проучване


Проучване разгласи Англия за втората най-нещастна страна в света. По-нещастни са единствено хората в Узбекистан, оповестява Нова тв. Резултатите от това изследване са в действителност много изненадващи, защото единствено преди дни друго проучване сложи Обединеното кралство на 19-о място по благополучие, а България на 81-о.

Сегашното подрежда Англия по равнище на психологично благоденствие даже след страни с военни спорове като Украйна и Йемен. Както разясниха някои анализатори - излиза, че преживяващите филантропична рецесия йеменци се оправят по-добре, освен от британците, само че и от австралийците и ирландците. Проучването е направено от американска организация, която е пускала реклами в обществени мрежи с апел към потребителите да се включат в онлайн анкета за своята житейска задоволеност и благополучие.

Над 500 000 души от 71 страни са взели участие в допитването за международен показател на психологичното благоденствие. Англия не е единствената богата западна страна, която пропада в класацията. Същото се случва и със Съединени американски щати, като измежду посочените аргументи са увеличените разноски за живот, намалелите фамилни контакти и ранната приложимост на смарт телефони.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР