Проучване на агенцията CIRP е показало, че потребителите със смартфони

...
Проучване на агенцията CIRP е показало, че потребителите със смартфони
Коментари Харесай

Потребителите на Android са по-лоялни

Проучване на организацията CIRP е посочило, че потребителите със смарт телефони с Android в Съединени американски щати са доста по-лоялни към операционната система от тези с iOS.

Според изследването Android може да се похвали с 91% преданост, до момента в който главният съперник има единствено 86%. Тези данни обгръщат потребителите в Съединени американски щати, които са сменили смарт телефона си през 2017, Предава CNET.

За интервала от януари 2016 до декември 2017 лоялността към Android се е движела сред 89 и 91%, а най-високите стойности са регистрирани в края на предходната година. В същото време лоялността към iOS е била сред 85 и 88%. Тази наклонност се следи през последните години и Apple от дълго време загуби водачеството, което имаше примерно през 2013.

Според Майл Левин от CIRP потребителите към този момент са създали избора на марка и мъчно сменят своите желания. За това способства и съществуването единствено на две конкуриращи се системи. Левин е на мнение, че Apple и Гугъл би трябвало да се ориентират не толкоз към привличането на клиенти, колкото към продажбата на артикули и услуги на своите лоялни консуматори.

Именно това е и повода за фокуса върху услугите напоследък. Както е известно, Apple регистрира рекордни доходи от това перо през ноември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР