Проучване, което трябва да хвърли светлина върху продажбите, увереността на

...
Проучване, което трябва да хвърли светлина върху продажбите, увереността на
Коментари Харесай

DISTREE провежда изследване сред дистрибуторите и търговците в EMEA

Проучване, което би трябвало да хвърли светлина върху продажбите, увереността на търговците, финансовите трендове и настройките към продуктовите категории стартираха уредниците на годишното софтуерно ревю DISTREE EMEA. Срокът за присъединяване в него е до 10 януари 2018 година, като за задачата би трябвало да се попълни специфична онлайн анкета.

По думите Лиъм МакШери, маркетинг шеф в DISTREE Events, проучването ще добави други сходни допитвания, които ще обезпечат просторен взор върху районните и международните трендове. Също по този начин резултатите от него ще окажат и въздействие върху програмата на самото ревю DISTREE EMEA, което ще се организира от 6 до 9 февруари в Монако.

 Лиъм МакШери МакШери акцентира, че отговорите в анкетата са строго конфиденциални. Участниците в нея ще получат екслкузивен ранен достъп до обобщени съществени заключения по време на DISTREE EMEA 2018.

Организаторите чакат да съберат на ревюто публика от към 400 дистрибутора от над 50 страни от района EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). То покрива необятна гама от потребителска електроника, в това число артикули за гейминг, начин на живот, мобилни устройства и аксесоари за тях, интелигентен дом, потребителски ИТ артикули и други

DISTREE EMEA ще се организира за 16-та година. Както и минали години главният фокус на ревюто ще са B2B контактите. Онлайн порталът на събитието предлага информация за гостите като всеки може и да съобщи предпочитание за среща на четири очи с тези, които са най-близо до неговите съответни бизнес потребности.

DISTREE Events провежда общо пет изложби. Освен EMEA описът включва още DISTREE Middle East, което ще се състои от 22 до 24 април в Дубай, Обединени арабски емирства, DISTREE APAC (8-10 ноември, в Сингапур), DISTREE Russia (от 30 май до 1 юни, Санкт Петербург, Русия), както и DISTREE #Connect, което ще се състои в Париж, Франция, на 8 и 9 март.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР