Процесът, започващ в понеделник, срещу петима активисти за климата, за

...
Процесът, започващ в понеделник, срещу петима активисти за климата, за
Коментари Харесай

Започва основен случай в законодателството на Обединеното кралство заради протеста за климата в офисите на JPMorgan

Процесът, започващ в понеделник, против петима деятели за климата, за които се твърди, че са вандализирали офиса на JPMorgan в Лондон, може да се трансформира в главен случай за потреблението на закона в Англия и Уелс.

Това е едно от няколкото наказателни производства, включващи екологични митинги, които ще бъдат изслушани през идващите две седмици, наблягайки както повишаването на обвързваните с климата борби в правосъдните зали, по този начин и напъните на държавното управление на Обединеното кралство да възпира гражданското непокорство.

Процесите идват, когато юристи и деятели предизвестиха както за законодателна, по този начин и за правосъдна принуда против климатичния активизъм, която ще има широкообхватни последствия върху гражданските свободи и бъдещето на разрушителните дейности.

„ Правителството посредством законодателство, и съдилищата посредством каузи, стягат хватката си по подобен метод, че при избрани условия ролята на правосъдните заседатели се подкопава “, сподели Майкъл Мансфийлд, адвока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР