Процесът срещу Жана Бергендорф за домашно насилие чрез есемеси, който

...
Процесът срещу Жана Бергендорф за домашно насилие чрез есемеси, който
Коментари Харесай

Спряха делото срещу Жана Бергендорф: Тя си има нов, но не се разделя с дрогата

Процесът против Жана Бергендорф за домашно принуждение посредством есемеси, който стартира през предходната година, е преустановен заради неведнъж отсъствие на ищеца Леандър и неговата някогашна прочувствена тръпка, съобщи "Уикенд ".

На последното съвещание участвал единствено юристът на Бергендорф, който пледирал, че тя е почтена. Колегите му почели неговата защита и решили да сложат точка на правосъдната сага. Така певицата се разминала със затвор от 1 до 3 години, какъвто на Наказателния кодекс предлага за сходен вид прегрешения и с санкция от 1000 до 5000 лв..

Същевременно станало ясно, че тя няма твърди професионални задължения и затова няма с какво да заплаща, в случай че бъде глобена. Трябвало да се грижи и за детето си, което означавало, че няма по какъв начин и да лежи в пандиза. Освен това липсвали косвени доказателства и очевидци, потвърждаващи, че Лео е бил измъчван физически и душевен от скандалната изпълнителка. Кубинецът по този начин и не намерил очевидци, които да дадат показания, че е обичай и заплашван посредством електронни известия. Те по този начин и не били приложени към правосъдната документи, тъй като танцьорът сменял телефонните си апарати.

С днешна датата двамата били в „ замразени отношения”. Никой от приятелите им не се наемал да предвижда дали ледът по сред им ще се разтопи или ще се натрупа като айсберг.

Танцьорът Лео напуснал и балет „ Максимус” на Айвън, който няколко пъти му даваше късмет за препитане, прощавайки му много провинения, включително зависимости към опиати и отделяне от колектива. От съвсем година кубинеца нямал сигурни задължения и оцелявал, както намирал за добре. По същия метод стояли нещата и с квартирата му. Редовно нощувал по другари. Младежите купонясвали с дни и „ изпадали в положения на безтегловност”. Телефонът на Лео давал „ изключено” и даже най-приближените му не били в положение да го открият, в случай че той самичък не им се обадел след време. Оплаквал се, че има проблеми. Дразнел се от обикновени неща и обяснявал, че е в положение на тежка меланхолия.

Жана Бергендорф пък имала собствен нов живот, в който нямало място за Лео. От няколко месеца се носела на крилете на любовта с момче, което било с няколко години по-младо от нея. Връзката още веднъж се очертавала темпераментна и бурна, въпреки че за в този момент нещата вървели безпрепятствено. Бергендорф твърдяла, че не желае и да си спомня за своя някогашен обичан, който до момента в който били дружно непрестанно я стресирал. Именно от стрес качила килограми и редуцирала певческите си задължения. Едва тази пролет се престрашила да запише нова ария с музиканта Пламен Бонев, който от години живее и работи в Лондон. Очаквало се парчето да се трансформира в бомба и у нас, само че досега отзивите били вид „ междинна хубост”.
Новото гадже на певицата било от артистичните среди, само че тя към момента не била сигурна в възприятията си и в това доколко са другари или са освен това. Ако се вярна на мълвата, Жана Бергендорф също не била скъсала с нездравословните си привички. Именно любовта към другите комбинации от радостни хапчета и кокаин докарваше двойката до постоянни кавги, юмручно правораздаване и купища обиди.

Бурната обич сред темпераментния кубинец и палавата нашенка приключи с цялостно крушение след следващия наркоскандал, от който и двамата нямали съответни мемоари, само че имали забележими физически белези. Именно от тях решил да се възползва Лeaндъp Фpaнcиcĸo Янec, с цел да постави точка в любовната сага сред него и музикалната звезда от „ Х фактор” като й заведе дело за домашно принуждение. Един ден просто му писнало от претенциите на Жана и от обстоятелството, че тя не полагала никакви старания да се измъкне от нескончаемия пъкъл на разните амфетки, с които разпускала. Направил й забележка, а тя му протегнала ръка. Разбира се, шамарената фабрика работела не за първи път сред тях, само че в този момент чашата на търпението преляла. Кубинецът изригнал словесно, разгневен от обстоятелството, че Жана не желае смяна, а той неистово имал потребност от такава... После пренесъл условията си посредством юрист в съда, а по-късно не ходел на съвещания, потъвайки вдън земята.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР