Процесът на холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга

...
Процесът на холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга
Коментари Харесай

Амбър Хърд - големият губещ от скандалния развод с Джони Деп. Защо всички застанаха на страната на Джак Спароу?

Процесът на холивудския артист Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд продължава да вълнува почитателите и да приковава вниманието на света към себе си по същия метод, както през цялото време, което бе сложено преди четири години.

Вече съвсем месец продължава блестящото холивудско дело, в което звездата от "Карибски пирати " Джони Деп съди за 50 милиона $ актрисата за клюка. През 2018 година 36-годишната русокоска се показа за жертва на домашно принуждение в публикация, оповестена във в. "Вашингтон пост ". В материала не се отбелязва името на артиста, само че Деп е уверен, че обвиняванията насочват точно към него – изказвания, че е принудител, което той изрично отхвърля.

Двойката, която, очевидно, е в извънредно неприятни връзки, притегли международното внимание с многочислени пикантности от връзката си, а всеки подробност от процеса провокира повсеместен безпорядък в обществените мрежи. Така и чуването на Амбър отпреди няколко дни разгневи милиони хора по света (Няма да влизаме в елементи тъкмо в този момент и още веднъж да ви ги описваме. Повече за тях може да прочетете ).



Мнозина упрекнаха Хърд в преиграване и подправени сълзи. Немалко от тях даже означиха, че тя си е служела с цитати от филми, а специалистът по езика на тялото Джанин Драйвър е безапелационна, че "така се държи някой, който желае да те измами ".

Анализирайки държанието на Амбър Хърд, Драйвър, която работи с полицията от години, отбелязва, че актрисата е прехапвала устните си, което, по думите ѝ, е явен симптом, че е подложена на стрес и напън. „ Това е като когато бяхме дребни и си смучехме палците. Това е жест на потребност от разтуха “, споделя тя.

Според нея представянето на детайлна информация е обичан метод на виртуозните лъжци.„ Даде ни доста елементи, нали? Проблемът е, че когато се разказва нахлуване, то може да отнеме единствено 15 % от времето. Има доста преди и след. Самият случай е дребен като време “, изяснява тя.



Друг миг, който ясно демонстрира, че някогашната брачна половинка на Джони Деп не споделя истината е, че не употребява местоимения. Освен това тя постоянно натъртва на настоящо време, макар че се твърди, че случаят се е случил в минало време.

„ Първо споделя „ блъснал “, след това пък „ удари “ и третия път споделя „ удря “. Когато хората измислят история, те постоянно я описват в настоящо време. Нейното комплициране на времената допуска, че тя е измислила историята на място “, счита Джани.

Скандалните разкрития от взаимния живот на двамата артисти съумяха да нажежат пристрастеностите до краен лимит освен в границите на съда, само че и отвън него. Съдебната борба сред холивудските звезди вкопчва милиони други фенове в тв приемниците и мобилните устройства, тъй като се предава онлайн, а почитатели на Джони Деп се стичат на тълпи, с цел да участват на съвещанията от правосъдния развой, издигат плакати пред съда във Феърфакс и развяват пиратски флагове (заради паметната роля на Джак Спароу). И да, добре прочетохте – почитатели на Джони Деп. Никъде обаче не чуваме и не четем за „ почитатели на Амбър Хърд “ - фразеология, което даже и на вас някак си ви звучи като абсурд, признайте си. Същински оксиморон!



Всъщност работата е там, че Джони Деп си е Джони Деп. Любимец на генерации киномани и обект на стремежи на милиони дами по света. Въпреки хубостта и актьорския си гений обаче, Амбър Хърд мъчно може да се похвали със същата такава забележителна благосклонност към себе си. Дори в противен случай.

Петиция в онлайн платформата Change.org, в която се желае отстраняването на 36-годишната американска актриса от втората част на "Аквамен ", събра 3 милиона подписа. Авторите на отвореното писмо упорстват Амбър Хърд да бъде отстранена от плана поради многочислените правосъдни каузи, в които е забъркана с някогашния си брачен партньор, артиста Джони Деп.

Това не е първият случай, в който се подписва петиция против присъединяване на Амбър Хърд в "Аквамен 2 ". През ноември предходната година фенове също желаеха актрисата да бъде уволнена от плана. Тогава продуцентът на кино лентата Питър Сафран съобщи, че нито той, нито екипът му "ще се поддадат на натиска на почитателите ". Световната премиера на кино лентата е планувана за 17 март 2023 година



И до момента в който известността и любовта на публиката към Хърд стартира да се изпарява още преди четири години, когато Амбър за първи път назова Деп „ полов принудител “, то обществената любов към Карибския корсар освен че не понижа, само че и като че ли набра още по-голяма мощ.

Грешка ли направи Амбър, че нападна международен любим от ранга на Джони Деп, неистини ли са нейните обвинявания и дали цели с тях да подрони имиджа на холивудския ас, към момента остават въпроси без отговор. Оправдана ли е омразата към нея и за какво никой не я поддържа – по този начин, както преди няколко години десетки актриси и други дами една след друга скочиха против холивудския продуцент Харви Уейнстийн, обвинявайки го в полово грабителство и тормоз.

Явно Джони Деп е надалеч по-симпатичен на публиката и международната общност, откакто съвсем не срещаме коментар под публикации за правосъдното дело, ориентиран против него.

Дали настроението по отношение на него и Амбър Хърд ще резервира същия звук даже и в този момент, откакто някогашната избраница на Джони Деп – звездата от „ Мръсни танци “ Дженифър Грей, го назовава в новите си записки Out of the Corner Дженифър Грей, "безумно ревностен и параноичен ", следва да разберем. Склонни сме обаче да си мислим, че към Деп витае необикновен ореол, който мъчно може да бъде разрушен от каквито и да било клюки против него.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР