Процентите Covid във всеки регион на Англия са картографирани –

...
Процентите Covid във всеки регион на Англия са картографирани –
Коментари Харесай

Коефициентите на Covid в Обединеното кралство са картографирани във всеки регион на Англия – проверете пълния списък за вашия район

Процентите Covid във всеки район на Англия са картографирани – вижте по какъв начин се оправя вашият регион.

С наближаването на тази зима имаше известна угриженост по отношение на появяването на разнообразни разновидности и подварианти на вируса. Наред с това, с по-студеното време и повече другарство на закрито, изискванията бяха идеални за разпространяване на вирус.

Като такава, вълна, сходна на тази, която страната видя през октомври, не беше изключена. Но все пак през тази зима се следи относително дребна вълна от случаи на Covid, които към този момент наподобява понижават.

През октомври седемдневната преносима междинна стойност на позитивни случаи доближи 2000, само че през последния месец единствено преди малко съумя да надвиши 1300. Процентите остават относително ниски за това време на годината – предходната зима имаше над 5000 случая за преносимата седемдневна междинна стойност.

Това е даже макар появяването на мощно мутиралия подвариант Juno. Въпреки че се трансформира в най-доминиращия вариант в Обединеното кралств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР