“Процедурата ми е по начина на водене и искам почивка.

...
“Процедурата ми е по начина на водене и искам почивка.
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС откога са толкова яростни защитници на парламентаризма?

“Процедурата ми е по метода на водене и желая отмора. Ще прикани по най-бързия метод управлението на Народно събрание да се свърже с Кирил Петков и да го осведоми, че сега се организира блиц контрола. От новинарски уебсайт е видно, че Петков е в София. Няма неотложни задължения, разхожда се пешком, само че явно има опция да пристигна в Народното събрание. Снимката е оповестена доскоро в някой от водещите новинарски уеб сайтове. В този смисъл, господин ръководител, желая отмора от парламентарната група и се надявам, че министър-председателя ще извърши своите Конституционни отговорности, мака че не ги разбира”, уточни Десислава Атанасова.

" Току що Гугъл видя антикорупционната търсачка Кирил Петков да се разхожда напразно из София. Моля да ревизирате дали не е тръгнал към Народното събрание, с цел да отговори на нашите въпроси ", сподели Славина Точева от ГЕРБ.

" Ако е мъж да пристигна! Стига се е крил! ", ядоса се Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

А къде бяхте 12 години, драги? Ще ви кажа.

Бяхте на съвсем същите си депутатски места. Държахте властта и с голи гърди и парламентарни хватки бранехте вашия водач Бойко Борисов от задължението си да дава отговор на народните представители. Тъкмо по този начин, многоуважаеми бранители на българската Конституция, Борисов трансформира страната ни в премиерска република, а Народно събрание стана гумен щемпел на Министерския съвет.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР