Протоколите от декемврийското заседание на Федералния резерв (Фед) на САЩ,

...
Протоколите от декемврийското заседание на Федералния резерв (Фед) на САЩ,
Коментари Харесай

Фед: Лихвите могат да останат високи по-дълго от очакваното

Протоколите от декемврийското съвещание на Федералния запас (Фед) на Съединени американски щати, оповестени в сряда вечерта, разкриха, че множеството централни банкери са признали опцията лихвените проценти да останат на най-високите си равнища за по-дълъг интервал от в началото предстоящото.

Повечето представители на Фед означиха, че желаят да поддържат по-високи разноски по заемите " за известно време ", разклащайки по този метод очакванията, че централната банка е подготвена да стартира да понижава лихвените проценти още през март.

" При разискването на политическите вероятности участниците считат, че главният лихвен % евентуално е на или покрай своя връх за този цикъл на стягане, макар че означиха, че действителният път на политиката ще зависи от това по какъв начин се развива стопанската система... Няколко от тях също по този начин означиха, че събитията могат да наложат опазване на целевия лихвен диапазон при настоящата му стойност за по-дълго, в сравнение с се очакваше досега ", се показва в оповестените протоколи от последната среща на Фед, представени от БНР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР