Противоположностите се привличат“ - това е не просто добре позната

...
Противоположностите се привличат“ - това е не просто добре позната
Коментари Харесай

Противоположните знаци, които се привличат

„ Противоположностите се притеглят “ - това е не просто добре позната фраза, а един от главните правила на астрологията, обясняващ повода за хармонията и салдото сред избрани хора, макар разликите сред тях.
Ето кои са 6-те двойки в  , които взаимно се допълват, на инат на астрологичната си несъответственост.
Риби и Дева
Рибите са мечтатели, за които в основата на живота стои неналичието на сигурност. Девите като техни антагонисти се оказват най-хубавите сътрудници за тях.
Представителите на зодия Дева се отличават на първо място с дисциплинираност и внимание към детайлите. Рибите символизират вярата, идеологията и идеално се допълват с Девите.

Овен и Везни
Овенът има лозунг „ Аз работя “, а Везните - „ Други работят с мен “. Овенът е знак, който оказва помощ за проявата на личността, до момента в който Везните се грижат за партньорските въпроси. В сходна връзка Везните играят ролята на дипломати и естети.
 Подарък съгласно зодията: Какво желаят всички 12 зодии за Коледа? Подарък съгласно зодията: Какво желаят всички 12 зодии за Коледа?
Винаги, когато пристигна време да купуваме дарове за Коледа, много се колебаем на кой какво да вземем и постоянно приятното занятие се прев...
Телец и Скорпион
От позиция на астрологията, Телецът е най-материалният знак в  , символизиращ цялостната чаша и личното си богатство. Докато Скорпионът е знакът, отговарящ за парите и силата, която те дават. И двата знака управляват полезностите - материални и духовни - които в последна сметка са главните запаси, осигуряващи човешкото битие. Те просто са идеалната двойка.
Близнаци и Стрелец
И двата знака са под въздействието на сила, която непрекъснато се трансформира. В този случай Близнаците са възпитаници, които непрестанно търсят отговори на въпросите си, до момента в който Стрелецът се счита за преподавател или гуру. Ценностната система и Близнаците и Стрелците се основава на издигане на личния небосвод и обич към живота във всичките му проявления.
Рак и Козирог
 Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година
Декември ще ни посрещне с доста магии, изключително що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави прекарвания, даже да се появят тру...
Статусът на Рака се дефинира от връзката му със фамилията и корените, а на Козирога от позиция и мястото му в обществото.
И двата знака знаят по какъв начин да реализират баланс сред фамилните и обществените отговорности. Те са съвършен образец за това по какъв начин е най- вярно да прекарвате най-ценното си време в живота.
Лъв и Водолей
Представителите на тези знаци се отличават с креативен дух, с помощта на който разкриват характерността си и оказват въздействие на близките. Лъвът показва себе си и показва своите упоритости посредством драматизиране на събитията и покоряване на близките.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР