Противоепидемичните мерки в цял свят заради COVID-19 доведоха до апокалиптични

...
Противоепидемичните мерки в цял свят заради COVID-19 доведоха до апокалиптични
Коментари Харесай

След двумесечна карантина: Кожени изделия в малайзийски мол се покриха с плесен

Противоепидемичните ограничения в целия свят поради COVID-19 доведоха до апокалиптични картини, които на пръв взор наподобяват даже стряскащи.

Такива са да вземем за пример фотосите от мол в Малайзия на кожени произведения, покрити с мухъл.

Фотосите привлякоха вниманието на консуматори в обществените мрежи.
Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli Снимка: @IqbalSheikhAli
На тях се виждат изложени в магазин чанти, портмонета, обувки и даже колани, които поради спрения климатик в мола са изгубили комерсиалния си тип.

Снимките са от мол в Джорджтаун. Търговският център е бил затворен в продължение на два месеца поради ковид, написа „ Джакарта Поуст “.

Била спряна климатизацията в комерсиалния обект и влажността се покачила, а това от своя страна довело покриването с мухъл на кожените произведения.
Под микроскоп: Ето този „ симпатяга “ предизвиква COVID-19 (СНИМКИ) Руски учени работят по ваксина против болестта
Собственикът на магазина обаче твърди пред локалното издание, че качеството на предлаганата от него стока не се е трансформирало.

„ Прави продуктите да наподобяват по-малко привлекателни, само че функционалността им не е повлияна. Трябваше просто да използваме малко олио и лак и да ги почистим с парцал “, споделя притежателят, представящ се с името Чонг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР