Противодействието с корупцията не дава достатъчно ефективни резултати. В това

...
Противодействието с корупцията не дава достатъчно ефективни резултати. В това
Коментари Харесай

Цачева даде урок по право на Виктор Николаев и посече Корнелия

Противодействието с корупцията не дава задоволително ефикасни резултати. В това се обединихме всички участници. Имаше сходни заключения в съвсем всички отчети. Затова доказахме нуждата от основаването на нов закон. Това съобщи в " Здравей, България " правосъдният министър Цецка Цачева по отношение на консултативния съвет при президента през вчерашния ден. Постигнахме оптимален консенсус по всички тези, които бяха изложени. В този миг в Народно събрание има импортирани два обособени законопроекта. Консултативният съвет със настоящето мнение е просрочен във времето. Господин Радев държа да кажа, че акцентира, че не желае да взима страна ", сподели тя.

" Обединихме се по нуждата за сложен метод и ограничения - откриване, следствие, противопоставяне. Тези етапи няма по какъв начин да бъдат в един закон. Те би трябвало да са в разнообразни закони ", добави Цачева.

" Юристите и хората, които се занимаваме с точните наличия на избрани понятия знаем какво е корупция и какво е корупционно закононарушение, има разлика. Корупцията има разнообразни форми на демонстрация, някои от тях излизат отвън рамките на незаконното деяние. Не всяко нарушаване е закононарушение ", сподели правосъдната министърка давайки уроци на Виктор Николаев, който продължи да не схваща напълно това каква е разликата сред двете.

" Добре, стига доктрина, хората се отегчават от това. Нека приказваме в конкретика ", сподели водещият.

" Нека не смесваме функционалностите. Корнелия Нинова е писала писмо до съда със питане. Прокуратурата има функционалности да повдига обвинявания и да взе участие в следствие. Искам да знам има ли корумпирани политици, само че не става с писмо, а посредством чуване на основния прокурор ", сподели Цачева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР