Противодействието на нелегалната миграция е един от приоритетите на Министерството

...
Противодействието на нелегалната миграция е един от приоритетите на Министерството
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Противодействието на нелегалната миграция е наш приоритет


Противодействието на незаконната миграция е един от целите на Министерството на вътрешните работи. Приоритет е и на държавното ръководство, тъй че въз основата на анализите и оценките ще предприемем съответни дейности взаимно с прокуратурата, несъмнено и независимо. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пред публицисти.

Той бе на инспекция на мястото от въоръжения обир в Стара Загора. Той дефинира като " извънредно съответна " реакцията на полицията.

„ След приемането на сигнала, са показали нужната професионална предвидливост и вследствие на това по горещи следи е открит и арестуван причинителят, който е с богато престъпно минало, регистриран е за обир, две обири, има присъда, която не е приведена в осъществяване и са събрани задоволително доказателства за неговата отговорност “, изясни той.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи уточни, че става въпрос за оръжие от вида на хладните, не за огнестрелно оръжие. „ Това сега се обяснява и се събират доказателства “, добави той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР